med_453db63db4a77_msm_horselinimentti.jp

Tässä tämän liikunnan ilon pyörteissä löysin uudestaan vanhan hyväksi havaitun keinon, joka on oivaa tavaraa kipeytyneille jaloille ja etenkin penikoille: hevosten linimentti! Minulla on vissiin sen verran paksu nahka, ettei ihan tavalliset ice powerit auta mihinkään. Mutta ah, tuota kun sipasee illalla sääriin niin johan helpottaa :) Balettiaikoina tuli käytettyä tuota tavaraa enemmän kun laki sallii.

Eilinen meni nyt kyllä liikunnan puitteissa vähän huonosti, sillä en päässyt yksinkertaisesti missään välissä lenkille tahi tekemään kuntopiiriä. Taisi torstaille merkitty lepopäivä siis siirtyä eiliselle väliaikaisesti. Oli mm-lätkää, oli äitienpäivää ja kaiken päälle vielä teatteritreenit. Onneksi siellä tuli höntsättyä pihalla sen verta paljon, että jospa muutama kalori olisi siellä palanut.

Tuossa äsken kipittelin tunnin lenkin ja kalorisaldoksi tuli 490. Eilisen menokkaan päivän vuoksi syöminen jäi ihan liian huonoille kantimille ja sen huomasi tänään lihaksissa kun ei meinannut polttoainetta löytyä. Minulle onkin aina ollut vaikeinta tajuta se, että laihduttaessakin pitää syödä! Jotenkin sitä vaan aina ajattelee, että mitä vähemmän syöt, sen parempi mutta eihän sitten jaksa edes liikkua. Kohta pitäis ruveta valmistamaan kanaa med wokkivihannekset, aijai. Ihan vesi tulee kielelle jo ajatellessa..

Illalla vielä venyttely päälle ja ehkä vähän pientä jumppaa niin alkaa olla taas yksi päivä takana läskisodassa. Toistaiseksi minulla taitaa olla henkinen yliote, saa nähdä milloin läski antaa periksi ja luovuttaa osan varastoistaan.. Puntariin sunnuntainta.