misc%20(photo%20by%20kumarrrr).jpg

Kiire alkaa hellittää vihdoin ja viimein. Koulu on nyt tältä keväältä ohitse ja voin vihdoin keskittyä enemmän itseeni ja tähän projektiin, mikä on ollut luvattoman kauan nyt vailla huomiota. Nyt on paljon selkeämpää taas elämä kun ei tarvitse suhata eri paikkakuntien väliä ja töistäkin on nyt pari päivää vapaata. Saa hyvin viriteltyä itseään oikeille taajuuksille terveellisten elämäntapojen suhteen.

Sainkin aloitettua tänään tuon liikkumisen ihan kunnon rysäyksellä. Kävin tekemässä 1,5 tunnin pyörälenkin ja kaloreitakin paloi mukavat 839. Aika roimat lukemat, tuohon saa ja pitää muistaa tankatakin taas kunnolla, ettei sitten huomenna ole sitten ihan naattina vaan jaksaisi käydä lenkillä silloinkin. En oikein tarkkaan tiedä paljon tuli noita kilometrejä tuolta reissulta, mutta jos veikkaan 30km niin en ainakaan hirveän harhaan osu. Se oli kyllä tosi mukava lenkki, hyvin ylä- sekä alamäkiä joten pieni intervallityyppinen harjoittelu onnistuu. Myöskin se oli siinä mielessä kätevä, että jos ei jaksa ihan koko lenkkiä niin sitä voi kätevästi lyhentää jollain 10 kilometrillä tai vaihtoehtoisesti sitä voi myös pidentää niin paljon kuin haluaa. Tykkään mennä sellaisia lenkkejä, että voi tehdä ikäänkuin ympyrän. On jotenkin turhauttavaa kääntyä jossain ja palata samaa reittiä takaisin. Mielekkyys ennen kaikkea! Niin kai se liikunnan ilokin säilyy :)

Söin tuossa juuri mukavan annoksen keittoa sekä palan ruisleipää. Tämän kaiken huuhtelin alas vedellä. Teki kyllä oikein hyvää. Aamulla söin maitorahka-annoksen. Siinä tähän mennessä tämän päivän ravinto, hieman on vähänlaisesti evästä, mutta illalla voisi syödä vielä kunnon iltapalan niin jospa se siitä.  Ihanaa, kiireen helpottua alkaa palata se sama innostus mikä oli havaittavissa tuolla aivan projektin alussa. Jee jee :) Kyllä mie tästä vielä laihdun, piru vie!

Ps. Ai niin, ostin muuten housut H&M:ltä, semmoiset tosi kivat kesäiset 3/4 pöksyt ja kahmaisin sitten tietenkin tuttuun tapaan L koon housut sovitettavaksi. Ja kappas kappas, ne oli ISOT!! Innosta puhkuen riensin hakemaan M- koon housut ja nehän oli niin hyvät jotta! En tiedä onko vaateteollisuus salakavalasti muuttanut kokoluokitusta, mutta kyllä se tuntui hyvältä olla Medium :)