Tänään jäi lenkki väliin, koska sadetta tuli enemmän kun tarpeeksi taivaalta. Teki kyllä kovasti mieli vähän liikkumaan, mutta niin kova hinku ei sentään ole, että menisin tieten tahtoen kastelemaan itseni läpimäräksi.

pisara.jpg

Mutta on kyllä jotenkin ihanaa, kun sataa välillä vettä. Sen jälkeen kaikki on paljon raikkaampaa ja tuntuu omakin olo jotenkin puhdistautuneemmalta. Nyt on ollut viime päivät aikamoista vuoristorataa oman sosiaalisen elämän kannalta, että rupesi jo kaipaamaan viilentävää sadetta.

Tänään syömislistalla oli aamupalana kaksi palaa ruisleipää, päivän lämmin ruoka pala uunissa valmistettua lohta kahden ruislevän kera ja äsken tuli herkuteltua pienellä annoksella mansikkarahkaa. Taitaa vielä olla vähän heikonlaisesti tuota evästä, mutta ottaa huomioon sen, etten juuri ole tänään liikkunut niin tuskin tässä mitään järkyttävää energiavajetta tulee. Mutta tosiaan, kävin tänään kyllä äitin kanssa vähän ostoksilla (jotain hyötyliikuntaa sentään) suuressa kaupungissa ja löytyi aivan mielettömän ihana kesämekko! Semmoinen 60-lukuhenkinen valkoisella pohjalla ihanan raikkaita vihreitä kuvioita. Ai että. Äiti vielä katsoi sen sillä silmällä, että sitä pystyy pienentämään jos tulee sellainen tarve jossain vaiheessa. Siinä mekossa tunsin itseni niin siroksi ja höyhenen kevyeksi :)

En ole vieläkään puntarissa uskaltanut käydä, mutta olen vakaasti päättänyt, että tulevana sunnuntaina käyn katsomassa totuutta silmiin, kävi miten kävi.